Naslovna Srem Ruma Proglašena pobednička ekipa ovogodišnjeg letnjeg izazova-“Ruma Invictus Challenge”!

Proglašena pobednička ekipa ovogodišnjeg letnjeg izazova-“Ruma Invictus Challenge”!

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Večeras je na rumskom Bazenu Borkovac održano zvanično takmičenje “Ruma Invictus Challenge”, letnji izazov gde su se takmičari borili da savladaju različite prepreke na vodi.

Takmičari su imali razne igre koje su morali da savladaju u što kraćem vremenskom periodu, a “Mirna glava”, “Vodena zmija” i “Koševi”, bile su samo od nekih igara gde su svi hrabro pokazali spretnost sa balonima, loptama, prelazak bazena na dušeku i slično.

Ekipe koje su učestvovale su:

  • Ekipa “Spasioci”,
  • Ekipa “Džudo klub Sloven”,
  • Ekipa “VolleyStars”,
  • Ekipa “Unbroken”,
  • Ekipa “Adrenalin”,
  • Ekipa “Akademija Zdravlja”,
  • Ekipa “Bjelić”

Publici se kratko obratio i Marko Der, koordinator Sportskog leta u Rumi gde se zahvalio svim prisutnima i pozdravio kako takmičare tako i gledaoce.

Prva tri mesta su dobila pehar, a drugo mesto i novčanu nagradu od 20 hiljada dinara, a prvoplasirani 30 hiljada dinara. Ekipa koja je osvojila prvo mesto takođe direktno ide na finalno takmičenje u Novom Sadu na SPENS-ovim bazenima koje će se održati 27. avgusta, gde će se takmičiti sa ekipama iz drugih krajeva Srbije.

Pet ekipa prošle su u finale dok se ekipa “Bjelić” i ekipa “Spasioci” nisu plasirali u dalje takmičenje ali to svakako ne menja činjenicu da su se hrabro borili kao i ostali takmičari.

Večeras je mnogobrojna publika bodrila svoje idole i sa tribina su se mogle čuti ovacije i glasni uzvici podrške takmičarima.

Na ovogodišnjem “Ruma Invictus Challenge” takmičenju zvaničnu pobedu i nagradu od 30 hiljada dinara odnela je ekipa “Adrenalin” iz Rume.

Na drugom mestu našla se ekipa “Akademija Zdravlja” i sa sobom odnela novčanu nagradu od 20 hiljada dinara.

Treće mesto zauzela je ekipa “Volley Stars”.

Na četvrtom osvojenom mestu je ekipa “Unbroken”, a na petom mestu, odlukom žirija našla se ekipa “Džudo klub Sloven”.

Ekipa “Adrenalin”, pobednici ovogodišnjeg takmičenja, završili su veče pobedničkim skokom u bazen gde su zajedno proslavili svoj uspeh uz gromoglasni aplauz publike.

Sada nam ostaje da nestrpljivo čekamo avgust i uputimo se u Novi Sad gde ćemo bodriti naše Rumljane! Čestitamo!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here