Naslovna Srem Ruma Proglašeni pobednici drugog po redu “Ruma Invictus Challenge”!

Proglašeni pobednici drugog po redu “Ruma Invictus Challenge”!

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – U fantastičnoj atmosferi održano je finalno veče drugog po redu “Ruma Invictus Challenge” na bazenu Borkovac.

Igre u finalu su bile zaista teže od prethodne večeri, ali uz mnogobrojnu publiku koja je sve vreme navijala, takmičari su lakše prošli svaki izazov.

Ovaj put igralo se na ispadanje ekipa, sve dok ne ostane četiri koje će se boriti za pobedu. U prvom krugu ispalo je tri ekipe, dok je u drugom jedna.

U prvom krugu ispale su ekipe “Zmaj”, “Beton”, “Atletski klub Ruma”, dok je u drugom ispala ekipa “Džudo klub Sloven”. Sve ekipe su dobile zaslužen aplauz jer su se svi podjednako hrabro borili.

U samom finalu ostale su ekipa “Adrenalin”, ekipa “Akademija zdravlja”, ekipa “Volley Stars” i ekipa “Odbojkaški klub Sloven”.

Posle duge neizvesnosti ko će odneti kući pobedu i sabiranja bodova proglašeni su pobednici, pa je tako prvo mesto opet osvojila ekipa “Adrenalin”, drugo mesto ponovo ekipa “Akademija zdravlja”, treće mesto ekipa “Odbojkaški klub Sloven” i na četvrtom mestu našla se ekipa “Volley Stars”.

Takmičari su ispraćeni ovacijama i vatrometom te su svi zajedno uskočili u bazen da proslave svoje pobede.

Svi takmičari sjajno su se pokazali na ovogodišnjem letnjem izazovu, a 27. avgusta, nastavlja se takmičenje u Novom Sadu na SPENS-ovim bazenima, gde će Rumu predstavljati ekipe “Adrenalin” i “Akademija zdravlja”. Rumljani će se tad takmičiti protiv ekipa iz drugih krajeva Srbije, te vas očekujemo u još većem broju gde ćemo ih zajedno bodriti, a s obzirom da su obe ekipe izvanredne verujemo da će kući odneti punu vreću nagrada!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here