Naslovna Zabava Proizvod KLJUČAN za vitalan izgled svakog muškarca – u pitanju je BOOSTER...

Proizvod KLJUČAN za vitalan izgled svakog muškarca – u pitanju je BOOSTER koji njihovoj koži daje snagu

PODELI
Foto: ilustracija

Nekada je muškarce bilo veoma teško naterati da za negu koriste nešto više od sapuna i četkice za zube, ali takvih je, srećom, sve manje. Današnji muškarci i te kako vode računa o svom izgledu, a to im je uz odlične proizvode za negu u velikoj meri olakšano.

Savremeni muškarci su svesni da brz način života, stres, manjak sna i nepravilna ishrana umnogome utiču na izgled kože koja samim tim traži i ozbiljniju negu. Oni ne žele i nemaju vremena da provode sate “mackajući” se različitim kremama, već im je potrebno nešto što se lako i jednostavno koristi, za kratko vreme daje odlične rezultate i rešava više problema odjednom. A ključ svega je magična reč – hidratacija.

Stres “uzima” koži vlažnost

Kortizol, hormon inflamacije koji se u telu javlja kao odgovor na stresne situacije, pospešuje gubitak vode iz tela, pa hroničan stres može da dovede do dehidratacije kože. Takođe, smanjena je proizvodnja hijaluronske kiseline, što dalje pogoršava suvoću i umoran izgled. Ako vam je koža prirodno suva ili patite od ekcema, stresne situacije mogu dodatno da pogoršaju problem.

Gde je stres, tu je i nekvalitetan san koji može imati trajne posledice na izgled kože lica, poput podočnjaka, tamnih krugova oko očiju i sivog, beživotnog tena.

Svi ovi problemi rešavaju se dobrom hidratacijom i veoma je važno koži nadoknaditi vlažnost, a najbolji za to su hidratacijski boosteri, koji su u svetu kozmetike veoma popularni. Iz laboratorije Vichy dolazi Minéral 89 booster , drugačiji od svih proizvoda za negu na koje ste navikli.

Šta je Minéral 89 booster?

Minéral 89 booster, zbog svog zaštitnog karaktera za koji su zaslužna Vichy termalna voda obogaćena s 15 ecencijalnih Minérala, hijaluronska kiselina i glicerin koji doprinose jačanju kožne barijere, idealan je za zaštitu kože od štetnih spoljašnjih uticaja naročito kod osoba koje su izložene neprekidnom stresu, ne samo psihološkom za koji se zna da doprinosi disfunkciji kožne barijere, nego i spoljašnjim stresogenima odnosno štetnim uticajima poput deprivacije sna.

Svi smo svedoci mnogobrojnim posledicama stresnog i užurbanog gradskog načina života koji nam ne dopušta dovoljno sna, na brojne organske sisteme pa tako i kožu koja u takvim uslovima postaje beživotna, umorna, siva, promenjenog kvaliteta i tonusa, ali i sklonija raznim infekcijama i razvoju kožnih oboljenja kao sto su akne, atopijski dermatitis, kontaktni dermatitis i brojne druge.

Kako deluje?

Ovaj booster ne samo da štiti kožu od uticaja nedostatka sna nego je čini ujedno i punijom, snažnijom, mekšom, ujednačenijeg tena, a samim tim pojedince koji ga koriste čini odmornijima, svežijima i zdravijima. Ovo je jedan od onih proizvoda koji pruža efekt svežine i “’jutarnjeg sjaja dobro prospavane noći”’.

Upravo zbog svega navedenog, Minéral  don89 predstavlja idealan proizvod, kao i zahvaljujući svom jednostavnom delotvornom sastavu, s 89% Vichy termalne vode obogaćene s 15 esencijalnih Minérala koji doprinose jačanju zaštitne funkcije kože i hidrataciji površinskih slojeva kože. Obogaćen je prirodnom hijaluronskom kiselinom i glicerinom, koji su kao snažni humaktanti tj. ovlaživači danas neizostavni sastojak brojnih hidratacijskih i anti-age proizvoda jer kožu čine snažnijom, dubinski hidriranom, punijom i samim time zdravijom.

Kako se koristi?

Zbog lagane teksture i brzog upijanja, ovaj booster možete koristiti i ujutru i uveče. Tokom noći će nahraniti kožu i vratiti joj izgubljenu vlažnost, a tokom dana koži daje punoću, bez osećaja težine, a pritom jača funkciju barijere kože.

Namenjen je i ženama i muškarcima, a odlična karakteristika Minérala 89 je ta što odgovara baš svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Sve u svemu, postoji 89 razloga da što pre isprobate Minéral 89 booster i sami uverite se da je najbolje rešenje za negu vašeg lica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here