Naslovna Deca Projekcije filmova – „Vojna akademija 5” u Sremskoj Mitrovici

Projekcije filmova – „Vojna akademija 5” u Sremskoj Mitrovici

Foto: ilustracija

Sremska Mitrovica – U ponedeljak, 7.oktobra i utorak, 8.oktobra u Pozorištu „Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće održano nekoliko projekcija filmova za decu i odrasle.

Projekcije novog domaćeg filma „Vojna akademija 5” na programu su u ponedeljak, 7. oktobra i utorak, 8. oktobra u terminima od 18 i 20:30 sati, oba dana.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Reditelj: Dejan Zečević

Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragićević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović.

VOJNA AKADEMIJA 5
Ponedeljak 7.10. u 18 i 20:30 sati
Utorak 8.10. u 18 i 20:30sati
Cena ulaznice: 250 dinara

Film za decu „Jeti: snežni čovek” biće prikazan u ponedeljak, 7.oktobra i utorak, 8.oktobra u terminima od 16 sati, oba dana.

Cena ulaznice za sve projekcije filmova iznosi 250 dinara. Rezervacije ulaznica za projekcije filmova se ne primaju. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

JETI: SNEŽNI ČOVEK (3D – sinhonizovano)
Ponedeljak 7.10. u 16 sati
Utorak 8.10. u 16 sati
Cena ulaznice: 250 dinara

IZVORsirmiuminfo
Prethodna vestGradsko prvenstvo u stoni tenisu (osnovne škole)
Sledeća vestKuglaši Srema doživeli poraz i prekinuli niz od tri pobede

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here