Naslovna Dogadjaj Projekcijom filma “Zavisnici” završen Sajam kulture

Projekcijom filma “Zavisnici” završen Sajam kulture

PODELI
Foto: rtv

PEĆINCI – Projekcijom filma „Zavisnici“ rađenog u produkciji pećinačkog Udruženja mladih aktivista završen je Sajam kulture mladih na selu u Pećincima koji se po drugi put održao u organizaciji Kulturnog centra Pećinci pod pokroviteljstvom opštine i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

„Zavisnici“ govore o gubitništvu i gubitnicima, a u centru zbivanja su dva brata zavisnika i svi oni koji ulaze u njihove živote, a onda stradaju s njima i pored njih na tom mračnom putu samouništenja. Četiri glumca na realan način prikazuju život zavisnika, njihovo okruženje, razmišljanje i na kraju njihov završetak.

Film je rađen u produkciji pećinačkog Udruženja mladih aktivista pod pokroviteljstvom opštine Pećinci i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ovim filmom zatvoren je drugi po redu Sajam kulture mladih na selu u Pećincima tokom kojeg je pećinačka publika od 8. do 29. novembra imala priliku da uživa u konccertima dečje, klasične, duhovne i rok muzike, kao i u pesničkim, pozorišnim i filmskim programima.

Ovogodišnji sajam koji se organizuje pod porkoviteljstvom opštine Pećinci i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije okupio je oko 60-oro učesnika i više od 800 posetilaca, a prateći programi organizovani su u saradnji sa Dnevnim boravkom za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Subotištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here