Naslovna Dogadjaj Promocija novog broja „Sunčanog sata” u utorak 10. decembra

Promocija novog broja „Sunčanog sata” u utorak 10. decembra

Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica – Novi, 26. broj Časopisa za kulturu, umetnost i nauku „Sunčani sat” biće predstavljen u Galeriji „Lazar Vozarević” u utorak, 10. decembra u 18 sati.

Časopis za nauku, umetnost i kulturu „Sunčani sat” četvrt veka izlazi u Sremskoj Mitrovici i neguje lokalnu istoriju, hroniku festivala i promoviše ugledne i poznate, ali i nove stvaraoce. Izdavač Časopisa je Ustanova za negovanje kulture „Srem”.

Novo izdanje „Sunčanog sata” predstaviće glavni i odgovorni urednik časopisa dr Slađana Milenković profesor Visoke škole i član Uredništva prof. dr Nenad Lemajić profesor Filozofoskog fakulteta u Noovm Sadu. U ime izdavača, na promociji će govoriti i Zorica Miščević član Uredništva. O svojim radovima u Časopisu govoritće mr Živko A. Popov novinar i književnik, i Mirjana Štrbac diplomirani hemičar.

U promociji će učestvovati mr Dragan Martinović akademski slikar i likovni pedagog iz našeg grada, čijem stvaralaštvu je posvećen jedan deo Časopisa. U muzičkom delu programa nastupiće Nataša Sekulić vokal i Igor Miljković gitara.

Promociju organizuje Ustanova za negovanje kulture „Srem” u okviru Novembarskih svečanosti Grada Sremske Mitrovice. Novi broj „Sunčanog sata” biće predstavljen u Galeriji „Lazar Vozarević” u utorak, 10. decembra u 18 sati.

IZVORsirmiuminfo
Prethodna vestBez sreće odbojkaši u Novom Sadu
Sledeća vestPet stvari koje ni MILIONERI ne mogu da priušte!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here