Naslovna Hronika Pronađen dečak (12) iz Inđije koji je nestao u utorak: Pobegao od...

Pronađen dečak (12) iz Inđije koji je nestao u utorak: Pobegao od kuće zbog Zvezde

PODELI

Nestanak dečaka prijavio je njegov otac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su dečaka (12) iz Inđije čiji je nestanak prijavljen u utorak, 14. maja. Nestanak dečaka prijavio je u utorak popodne njegov otac. Policija je dečaka pronašla u blizini Slavije u ogradu, bez ikakvih povreda, u utorka uveče.

Dečakov nestanak podigao je meštane Inđije na noge. On je u toku noći pronađen, a razlog bežanja je ljubav prema omiljenom fudbalskom klubu i poseta stadionu Crvene zvezde “Rajko Mitić” u Beogradu.

Foto Ilustracija: Shutterstock

– Mlađi sin je otišao nakon škole da mu odnese kišobran i nije ga tamo zatekao. Već tada smo svi počeli da paničimo i da ga tražimo po Inđiji. Druga deca nisu pojma imala gde bi on mogao da bude i onda smo se odlučili da slučaj prijavimo policiji. Direktorka škole nam je u susret izašla i pregeledala kamere i tada smo shvatili da je on nakon časova otišao u određenom pravcu – počinje razgovor za “Blic” otac dečaka Siniša Vučetić.

Tragom komšija saznalo se da je dečak prvo pojeo pljeskavicu, a unda se uputio ka autobuskoj stanici, kako bi krenuo u pravcu Beograda.

– Njega je u autobusu srela naša sugrađanka koja radi u Kliničkom centru. Bilo joj je odmah čudno zašto on putuje sam u Beograd. Pitala ga je gde ide i da li roditelji znaju, na šta je on slagao da ga čekam kod Zvezdinog stadiona – objašnjava dečakov otac.

Učenik je imao dugogodišnju želju da poseti Zvezdin stadion, sam se uputio u avanturu i nije ni slutio kakvu će brigu izazavati kod roditelja i korisnika društvenih mreža, čiji je nestanak masovno deljen.

– Kada smo mu ušli u trag, tražili smo ga po Beogradu satima, nema gde nismo bili. Supruga je ostala kod kuće, jer je bolesna, ali svisla je od muke i brige. To je bila katastrofa, a čovek u takvim situacijama samo misli loše – kaže Vučetić.

Dečak je na kraju pronađen i kući vraćen živ i zdrav.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here