Naslovna Hronika PRONAĐENA JE! Monika će biti u bolnici zajedno sa majkom, stigao odgovor...

PRONAĐENA JE! Monika će biti u bolnici zajedno sa majkom, stigao odgovor ginekologa! Berberin još uvek u bekstvu, policija zna kuda se kreće

Foto: facebook

Nakon 10 dana potrage otmičar i devojčica su locirani u okolini sela Pasjača.

Prema saznanjima, u trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da beži. 

Kako je očevidac rekao, Jovanović kod sebe ima nož.

Svi meštani Svrljiškog Miljkovca krenuli su u potragu za otmičarem.

Pretpostavlja se da će Jovanović pokušati da pređe državnu granicu i pobegne u Bugarsku.

Nakon 10 dana potrage otmičar i devojčica su locirani su u ovom selu.

– Dete je u stabilnom zdravstvenom stanju, ali vidi se iscrpljenost na njoj – rečeno je.

Malčanski berberin nije seksualno zlostavljao Moniku Karimanović

U KC navode da nakon prvih testova slede dalje provere i razgovor sa psihologom koji bi trebalo da potvrde ova saznanja

Nakon ginekoloških pregleda u Kliničkom centru Niš je nezvanično potvrđeno da Malčanski berberin nije izvršio obljubu nad otetom devojčicom Monikom Karimanović.

Monika nema vidljivih povreda koje bi ukazale da je bila žrtva silovanja ili seksualnog zlostavljanja.

U KC navode da nakon prvih testova slede dalje provere i razgovor sa psihologom koji bi trebalo da potvrde ova saznanja.

– Monika je svesna, orijentisana i razgovara sa psihologom – rekao je direkor KC Niš Zoran Radovanović novinarima okupljenim oko bolnice.

Kako je rekao devojčica ima lakše telesne povrede, ogrebotine po telu i nije životno ugrožena! Ona će danas biti odvedena i na ginekološki pregled.Potera za Ninoslavom Jovanovićem se nastavlja

Policija pod punom opremom za noćno traganje je krenula za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim pod imenom Malčanski berberin.

On je trenutno u bekstvu u selu Pasjača i kako je rečeno da ide prema selu Jasenovik.

Polcija zna kuda se on kreće i drži ga opkoljenog, krenuli su sa četvorotočkašem koji je će lako savladati nepristupačan teren.

Prvobitna informacija bila je da je mala Monika nađena u grobnici, ali ta informacija ispostavila se da nije tačna. Ninoslav Jovanović je držao zatočenu Moniku u vikendici čiju fotografiju možete videti OVDE.

Porodica pronađene devojčice slavi to što je njihovo dete pronađeno. 

Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dete krenulo u Osnovnu školu “Zoran Đinđić” u Brzom Brodu. Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i verovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil, sivi “Punto” i oteo dete na putu do škole.

U desetodnevnoj potrazi policije, Žandarmerije, Vojske, lovaca i dobronamernih građana pretresena je svaka kuća, svaki podrum, a na tom prostoru ima na stotine napuštenih domova gde je otmičar krio malu namučenu devojčicu. Jovanović je na mnogim mestima ostavljao tragove kao što su otpaci od jela, ćebad i slično. Očigledno se dugo pripremao za svoj umobolni pir.

Ovaj osuđivani silovatelj i otmičar je odležao robiju od 12,5 godina za silovanje iz 2005. godine kada je napastvovao N.S. iz naselja Donja Vrežina koju je namamio tako što je rekao da zna frizerski salon gde može dobro da unovči svoju dugu crnu kosu.

IZVORsrbija danas
Prethodna vestU Inđiji se i u 2020. nastavlja projekat asfaltiranja ulica
Sledeća vestRadno vreme tokom praznika

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here