Naslovna Hronika Pronađeno OBEZGLAVLJENO TELO muškarca

Pronađeno OBEZGLAVLJENO TELO muškarca

PODELI
Foto: M. Mijušković

Obezglavljeno telo 57-godišnjeg Dragana Paunovića pronađeno je oko 17.30 časova u njegovom dvorištu u ulici Arčibačda Rajsa u šabačkom naselju Čavić. Sumnja se da su Paunovićevo telo raskomadala njegova dva psa, rase staford, ali tačan uzrok smrti, koja je šokirala ceo kraj, znaće se tek posle detaljne istrage koju sprovode šabačko tužilaštvo i policija.

Prema nezvaničnim izvorima, Paunovićevo beživotno telo, koje se nalazilo između dva automobila parkirana u dvorištu, videle su komšije i odmah alarmirale nadležne. Na mestu događaja policija je zatekla stravičan prizor: pojedini delovi nesrećnog čoveka nalazili su se čak i u brlogu gde su ležali psi. Stafordi nisu dozvoljavali policajcima da priđu, zbog čega su oni morali da pozovu stručnu ekipu da ih zatvori.

Bili su komšije i vraćali se zajedno iz provoda, a onda je izvadio nož i ubo tinejdžera DIREKTNO U SRCE

Pred kuću u Rajsovoj ulici je brzo stigao i Paunovićev sin, koji je policajcima ispričao da je njegov otac živeo sam i da je u poslednje vreme bio teško bolestan.

Da li je Paunović preminuo u dvorištu prirodnom, takozvanom zadesnom smrću, pa su gladne životinje potom načele telo, ili su ga psi, obzirom da se radi o krvoločnoj rasi napali i ubili, pitanje je na koje će dati odgovor obdukcija, koja je odmah naložena. Iako nema indicija da je Dragana neko likvidirao, istražni organi proveravaju i te okolnosti zbog čega će na mestu događaja ostati do duboko u noć.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here