Naslovna Sport Prva prijateljska utakmica Sremca

Prva prijateljska utakmica Sremca

PODELI
Foto: dnevnik

U okviru priprema za nastavak sezone u Međuopštinskoj ligi Srem, grupa Istok, Sremac iz Deča juče je odigrao prvu kontrolnu utakmicu. Za rivala je imao Jedinstvo iz Štitara, s kojim već održava prijateljske odnose. Utakmica je odigrana na terenu sa veštačkom travom u SC „Feniks“ u Šapcu.

Prvih tridesetak minuta donela su manje-više ravnopravnu igra. Do promene rezultata došlo je u 37. minutu, kada je Petrović bio brži i prisebniji od odbrane Sremca. Vođstvo je duplirano u 43. minutu – sudija pušta prednost, Beljić prelazi nekoliko odbrambenih igrača ekipe iz Deča i rutinski šalje loptu iza leđa Sadžaka.

U nastavku utakmice sasvim drukčije izdanje Sremca, čiji su fudbaleri veći deo poluvremena igrali pred golom Jedinstva. Nizale su se šansa za šansom, ali do promene rezultata nije došlo.

Konačan rezultat: Jedinstvo – Sremac 2:0 (2:0)

Na igralištu Sportskog centra „Feniks“ u Šapcu, utakmicu je sudio Mihajlo Đaković iz Šapca.

JEDINSTVO: Davidović, Gajić, Glavonjić, D. Jovanović, Ignjatović, Đurđević, Savić, Belić, Urošević, M. Jovanović, Rajčević. Igrali su još: Petrović, Nikolić i Maksimović.

SREMAC: Sadžak, Lapčević, Nedeljković, Stojković, Marko Marčeta, Milan Marčeta, Kresojević, Jurišić, Majstorović, P. Tadić. Igrali su još: Šljukić, M. Petrović, V. Petrović, B. Petrović, Tadić i Stojčević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here