Naslovna Dogadjaj PRVENSTVO SRBIJE U BASKETU u Sremskoj Mitrovici!

PRVENSTVO SRBIJE U BASKETU u Sremskoj Mitrovici!

PODELI
Foto: Blic.sport

Prvenstvo Srbije u 3×3 basketu nastavlja se i ovog vikenda, a naredna lokacija je Sremska Mitrovica i Trg Ćire Milekića. Mitrovčani će četvrti put organizovati turnir A kategorije, koji važi za jedan od najvećih i najkvalitetnijih turnira u Vojvodini.

Ministar Udovičić posetio opštine Rumu i Pećince

Na dva basket terena koja će biti postavljena u samom centru grada boriće se i juniori i seniori, a finalistima sledi plasman na završni turnir prvenstva. Osim toga, pobedniku u seniorskoj kategoriji sledi i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara, kao i sportska oprema Košarkaškog saveza Srbije, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti ček od 20.000 dinara i sportska oprema. Za bronzanu ekipu obezbeđene su vredne robne nagrade.

Foto: Blic.sport

U prošlogodišnjem finalu gledali smo više nego uzbudljiv meč, kada su se sastali basketaši Zemuna i Ralje Intergalaktik, a sada ostaje da vidimo hoće li biti još uzbudljivije. Kao i na svim terenima u šampionatu Srbije, učešće ekipa iz regiona je sada već uobičajeno, pa su tako svoj dolazak u Mitrovicu najavili basketaši ekipe Vitez Ekos Romari.

Prijave za turnir su još uvek u toku, a sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla [email protected] kao i na broj 063/7754-091.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here