Naslovna Sport Prvi radni dan Ogarčana

Prvi radni dan Ogarčana

PODELI
Foto: dnevnik

Fudbaleri Šumara odradili su juče prvi trening. Već na samom startu priprema, videlo se da su svi željni fudbala i rada. Optimizam je očigledan i ističu šampionske ambicije u sledećoj Međuopštinskoj ligi Srem – grupa Istok.

Predsednik kluba Milan Radojčić jasno je odredio prioritete pred novu takmičarsku sezonu.

„Tokom prethodne sezone, čvrsto smo odlučili da se klub što pre stabilizuje. Vreme sveopšte fudbalske apatije u Ogaru mora biti iza nas. Ne mislimo samo na seniorsku ekipu, već i na mlađe kategorije. Dakle, cilj je Sremska liga. Fudbalski smo se poprilično pojačali. Za sada, novi igrači su: Mirko Mitrović (Sremac, Dobrinci), Nikola Tovarović (Jelen, Jelenča), Nenad Mitrović (Donji Srem 2015, Pećinci) i Nenad Đuričić (Sloboda, Donji Tovarnik). U toku su pregovori sa još 4-5 fudbalera. Klub je napustio samo Marko Rajić. Novina je i stručni štab. Ekipu će voditi Nikola Cvetićanin, doskorašnji trener Sloge iz Vognja i njegov pomoćnik Darko Šućin. Treniraće se četiri puta nedeljno, uz odigravanje više prijateljskih utakmica i to sa ekipama iz većeg ranga: Napredak (Popinci), Sloga (Voganj), Partizan (Vitojevci), Borac (Klenak) i Jedinstvo (Ruma)“ – rekao je Radojčić.

Novom treneru Nikoli Cvetićaninu je jasno u kakvu je sredinu došao.

„Vrlo brzo smo se prepoznali, jer su nam ciljevi zajednički. Jasno mi je da sam došao u novu sredinu i da ću raditi sa novim igračima. Izazov je ogroman. Međutim, izazova se ne plašim“ – izjavio je Cvetićanin.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here