Naslovna Srem Pećinci Prvi radni dan Šumara iz Ogara

Prvi radni dan Šumara iz Ogara

PODELI
Foto: Opština Pećinci

OGAR – Oživelo je igralište Šumara iz Ogara. Vicešampion Međuopštinske lige Srem – Istok (šest bodova zaostatka za Sremom iz Sremskih Mihalјevaca) odradio je prvi trening. Novopostavlјenom treneru Goranu Mićiću odazvalo se petnaestak fudbalera, uz napomenu da je opravdano bilo odsutno 5-6 igrača.

Pred trenerom Mićićem je ogroman izazov: dokazivanje u novoj sredini. Otežavajuća okolnost je da Šumar ima velike ambicije.

-Pred nama je dva meseca rada – kaže Mićić – S obzirom na velike ambicije, potrudićemo se da ih na najbolјi način iskoristimo. Olakšavajuća okolnost je ta da je Ogar fudbalska sredina sa bogatom tradicijom. Na prvi pogled, imamo ekipu s prilično mladim igračima želјnim dokazivanja. Prednost Srema je poprilična, ali ne i nedostižna. U najgorem slučaju, postoji i mogućnost da kroz utakmice baraža iskoristimo mogućpost da izborimo plasman u Sremsku ligu. Prve dve nedelјe radićemo takozvanu bazu na našem terenu, u večernjem terminu. Takav rad nam omogućava osvetlјeno igralište u Ogaru. Koristićemo i sporsku halu u Donjem Tovarniku. Potom slede kontrolne utakmice i rad na taktici, kako bismo napravili naš, prepoznatlјiv stil igre.

Zimski prelazni rok čelnici Šumara iskoristili su da osveže i pojačaju igrački kadar. Novi igrači su Bojan Karaklajić (Polet, Novi Karlovci), Nikola Lončar (KMF Crvena zvezda, Beograd), Petar Mlađenović (Partizan, Vitojevci), Boško Ignjatović (Graničar, Obrež) i Marko Marjanović (Sremac, Dobrinci). Klub su napustili Aleksandar Ignjatović i Stefan i Lazar Simić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here