Naslovna Sport Prvo mesto u generalnom plasmanu za karate klub Srem

Prvo mesto u generalnom plasmanu za karate klub Srem

PODELI

U nedelju je održan tradicionalni međunarodni turnir „Roda Kup” na Novom Beogradu u hali sportova Ranko Žeravica gde su karatisti srema kao i proteklih godina na ovom turniru dominirali.

Ovaj put osvojili su 1.mesto u generalnom plasmanu klubova i 1.mesto u katama. Učešće je uzelo preko 800 takmičara iz regiona a karate klub Srem prestavljalo je 17 takmičara predvođeni trenerom Ivom Vinković. Osvojeno je ukupno 14 medalja i to 8 zlata, 3 srebra i 3 bronze.

Zlatom su se okitile i time pokazale spremnost za Balkansko prvenstvo koje se održava od 30.maja do 2.og juna u Banaj Luci: Miona Murić, Sara Starčevic 2x , Elena Milošević, Jovana Radovanović, Helena Malbašić, Irena Grujanić i kata tim. Srebro su osvojili: Viktor Urošević, Una Breban i Nina Dragojlović u borbama i bronza je pripala Jovani Vasić, Anđeli Perović i Biljani Dragojlović u borbama.

Prvi nastup na takmicenju imala je Sara Glumac a takođe su bili odlični i Vidović Luka i Mateja i Ena Laćarac.

Reprezentaciju Srbije na pomenutom Balkanskom prvenstvu za najmlađe uzrasne kategorije predstaviće Miona Murić prošlogidišnja Balkanska šampionka, Elena Miloševic takođe prošlogidisnja vice šampionka za pionirke u katama, zatim Sara Starčević, Anđela Perović i Biljana Dragojlović u borbama.

„Nadam se da ce se trud i rad isplatiti da ce nas i sreca posluziti pa da odbranimo zalato i osvojimo jos koju medalju a nadam se najsjanijim odlicjima s obziorom na protekle rezultate ovih mojih zlatnih devojčica”, kaze sa ponosom njihov trener Iva Vinković.

Zapratite nas na instagramu i tviteru:
https://www.instagram.com/sirmiuminfo/
https://twitter.com/sirmiuminfo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here