Naslovna Hronika PUCAO MU U GLAVU, PA ODSEKAO UVO: Dolijao KRVNIK iz Sremske Mitrovice,...

PUCAO MU U GLAVU, PA ODSEKAO UVO: Dolijao KRVNIK iz Sremske Mitrovice, uhapšen sa LAŽNIM DOKUMENTIMA na aerodromu

PODELI

Policajac Nedeljković bio je toliko isečen po licu da ima više desetina šavova, a neko ga je i nožem ubo u trbuh. Jedan od počinitelja Nedeljkoviću je čak pištoljem pucao u glavu.

 

Milutinović je bio u bekstvu od kraja 2017. godine kada je kao član šestočlane grupe u jednom lokalu u Sremskoj Mitrovici učestvovao u masakriranju i pokušaju ubistva pravosudnog policajca Miroslava Manjoša.

Hrvatska policija
Foto: Profimedia

Policajci na aerodromu uočili su da ima falsifikovan pasoš, a nakon što je utvrđeno da je reč o beguncu, on je i službeno uhapšen. Iako su odmah nakon brutalnog napada na policajce u Sremskoj Mitrovici svi osumnjičeni pobegli, srpska policija brzo je identifikovala počinitelje i za njima raspisala Interpolove poternice. Trojica od ukupno šestorice osumnjičenih u januaru i februaru ove godine uhapšeni su u Banja Luci, a reč je o Vlatku Tojagiću (40), Bojanu Pavloviću (30) i Živanu Dragojloviću (29).

Srpski mediji su opširno izveštavali o pokušaju ubistva u Sremskoj Mitrovici, najviše zbog teških povreda policajaca. Policajci koji nisu bili na dužnosti su se potukli s Tojagićem i drugima koje su, prema vlastitim rečima, poznavali odranije kao počinitelje kaznenih dela.

hrvatska policija
Foto: Profimedia/ilustracija

Međutim, dvojica policajaca su izvukla deblji kraj, a brojno nadmoćniji napadači doslovce su ih masakrirali noževima, stolicama i bocama. Manjošu su, dok je ležao u nesvesti, bocom odsekli jedno uvo, ali lekari su ga, srećom, ipak uspeli spasiti.

 

Policajac Nedeljković bio je toliko isečen po licu da ima više desetina šavova, a neko ga je i nožem ubo u trbuh. Iako je jedan od počinitelja Nedeljkoviću čak pištoljem pucao u glavu, na svu sreću promašio ga je, ali delovi metka su se odbili i ranili ga u vilicu. Delovi metka su povredili i dve gošće lokala.

Događaj je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva. Milutinoviću je određen ekstradicioni pritvor, a on se ne protivi izručenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here