Naslovna Srem Inđija Purtić završio pozajmicu u Inđiji i vratio se u Voždovac

Purtić završio pozajmicu u Inđiji i vratio se u Voždovac

PODELI
Foto: ilustracija

U kontinuitetu je Purtić pružao dobre partije, ime je u lisu strelaca upisao protiv „svog” Voždovca i Vojvodine, oba puta levom nogom, uz asistenciju Ognjenu Krasiću, na megdanu sa Crvenom zvezdom

„Pazi na svoje misli, one postaju reči, pazi na svoje reči one postaju dela, pazi na svoja dela ona postaju navike”, odavno je sročio Laozi, stari kineski filozof.

Stefan Purtić je uvek pazio na misli, a da li će njegova dela, između ostalog i matovi levom nogom, postati navika, demonstriraće u Voždovcu.

Čelni ljudi člana elite sa „krova” odlučili su da perspektivnog defanzivnog vezistu povuku sa pozajmice u Inđiji, a ta odluka i ne čudi obzirom da Purtić iza sebe ima lepo proleće.

– Posle uspešnog proleća, u Inđiji, došlo je vreme da se vratim kući, nazad na „krov”. LJudima u klubu, zajedno sa trenerom Aleksandrom Janjićem, stručnim štabom i saigračima, koji su mi pomogli da se brzo prilagodim i pokažem maksimum, sportskom direktoru Ivanu Ivoviću i navijačima, želim da se zahvalim na predivnih šest meseci. Iz Inđije nosim prelepe uspomene – poručio je Purtić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here