Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Na Batrovcima kamioni čekaju i do PET SATI

Putevi Srbije: Na Batrovcima kamioni čekaju i do PET SATI

PODELI

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje kamiona je pet sati, u Šidu četiri, na Kelebiji i Horgošu po tri sata, a na Sremskoj Rači i Bačkoj Palanci jedan sat.

Putevi Srbije saopštili su da će na mostu preko reke Banjske na putu Raška – Novi Pazar do petka svakog dana od 11.00 do 13.30 biti obustava saobraćaja zbog radova na ispitivanju probnog opterećenja mosta.

Kako se dodaje u saopštenju, ispitivanje će se vršiti u četiri faze od po 15 do 20 minuta, a nakon svake završene faze most će biti pušten za saobraćaj.

Saobraćaj će biti obustavljen sutra na putu Preko brdo – Odvraćenica, na Goliji, od 07.00 do 18.00 zbog “asfalterskih radova” kada će vozači moća da koriste alternativni putni pravac: Ivanjica – Preko brdo – Duga Poljana – Novi Pazar ili Novi Pazar – Ušće ( Manastir Studenica) – Ivanjica.

Na putu Beranovac-Goč, mesto Jovac, od petka do 25.maja od 07.00 do 19.00 kako dodaju Putevi Srbije sledi obustava saobraćaja zbog asfaltiranja puta, a alternativni pravac je Goč-Vrnjačka Banja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here