Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Oprez na putevima gde se izvode radovi

Putevi Srbije: Oprez na putevima gde se izvode radovi

PODELI
Foto: politika

Vozači mogu da očekuju zastoje i usporen saobraćaj zbog radova u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save kod petlje Surčin – petlja Ostružnica, od 16. avgusta do 7. septembra, u periodu od 8 do 16 časova.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Na auto-putu E-70, od 15. do 25. avgusta izvode se radovi na kolovozu od petlje Pećinci do petlje Šimanovci za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci-Pećinci, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno desnom kolovoznom trakom, a naizmenično će biti propuštana vozila.

Završetak radova od pre nadvožnjaka kod skretanja za luku Dunav Pančevo, pa do pre raskrsnice Prvomajske ulice sa Ulicom Žarka Zrenjanina, saobraćaj se odvija normalno.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Horgoš i Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Kotroman, na izlazu, zadržavanje za sva vozila je 105 minuta, na ulasku sva vozila se zadržavaju 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here