Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Radovi na više deonica auto-puteva

Putevi Srbije: Radovi na više deonica auto-puteva

PODELI
Foto: logisticmagazin.com

BEOGRAD: Na auto-putu između Subotice i Novog Sada, u smeru ka Novom Sadu, u blizini petlje Vrbas, do 15. avgusta obavljaju se radovi na sanaciji kolovoza.

Saobraćaj se odvija dvosmerno na pravcu Novi Sad – Subotica, a na petlji Vrbas je omogućeno uključenje i isključenje sa auto-puta, iz pravca Subotice ka Novom Sadu.

Na auto-putu E-75 kod čeone naplatna stanica Stara Pazova – Inđija radovi na održavanju kolovozne konstrukcije trajaće do 30. jula.

Za saobraćaj je zatvorena petlja Stara Pazova, a saobraćaj je preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku kroz službeni prolaz, sve do naplatne stanice Stara Pazova, odakle se odvija normalno.

Vozila koja se kreću iz Beograda ka Staroj Pazovi moraju da se isključe na petlji Novi Banovci.

Na auto-putu E-70, u zoni naplatne stanice „Šid“, 18. jula od 09 do 19 sati izvodiće se radovi na montaži čeličnih portalnih nosača.

Radovi će biti izvođeni u oba smera, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se preusmeravati u preticajnu saobraćajnu traku.

Tokom izvođenja radova doći će do dve kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta i to u 13 časova u smeru ka graničnom prelazu Batrovci i u 16 sati u smeru ka Beogradu.

Na auto-putu između Bubanj Potoka i Batočine od 29. jula otpočeće se sa postavljanjem saobraćajne signalizacije u okviru radova na održavanju nadvožnjaka na petlji Umčari.

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

Toko ove faze ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Planirani rok završetka radova je 1. oktobar.

Na mostu preko Tamiša kod Sečnja u toku su radovi na redovnom održavanju na levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka.

Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom uz naizmenično propuštanje vozila, a planirani rok završetka radova je 15. avgust.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here