Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

Putevi Srbije: Radovi na više deonica, izmenjen režim saobraćaja

PODELI

Na više deonica u Srbiji u toku su radovi zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu, gradski deo, petlja “Tošin Bunar” – petlja “Nacional” od 07 do 14 sati izvode se radovi na demontaži G portala na isključenju sa auto-puta kod petlje “Nacional”.

Za saobraćaj će privremeno biti zatvorene krajnja desna i srednja vozna saobraćajna traka u smeru Beograd – Šid u dužini od 200 metara.

Na auto-putu Lajkovac – Preljina, u smeru ka Preljini, do 16 sati će se raditi na popravci žičane ograde uz povremeno zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-75, petlja Surčin – petlja Ostružnica, most preko reke Save, do 14.07.2020. godine, radovi na detaljnom pregledu desne kolovozne trake.

Za saobraćaj zatvorena vozna, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u smeru od Dobanovaca ka Bubanj Potoku.

Na auto-putu E-75, od petlje Merošina do petlje Doljevac, radovi na sanaciji kolovoza, do 13.07.2020. g. U zoni radova za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš-Leskovac. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levoj kolovoznoj traci.

Pakovraće (Markovica) – Užice, radovi na pojačanom održavanju. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Planirani rok završetka radova je 01.09.2020.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here