Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Radovi u zoni petlji Pećinci i Šimanovci

Putevi Srbije: Radovi u zoni petlji Pećinci i Šimanovci

PODELI

Na autoputu E-70, u zoni petlje Pećinci-petlja Šimanovci, u smeru Beograd- Šid, do 29. aprila će se obavljati radovi na održavanju kolovoza, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u toku svetlog dela dana, dodaje se u saopštenju.

Na autoputu E-75, petlja Grdelica-petlja Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen, radovi na održavanju će trajati do 1. juna. Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš – Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje – Niš.

Na putu Nova Crnja-Srpska Crnja, do 30. aprila od 7 do 15 sati, obavljaće se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na potezu Ugrinovci – Bućin Grob, na prevoju Rudnik, do 15. juna trajaće radovi na sanaciji klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.

Na putu Jošanička Banja – Kopaonik, do 1. novembra na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta.

Alternativni putni pravac za Kopaonik je, Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik. Takođe za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik, navodi se u saopštenju.

“Putevi Srbije” dodaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7:30, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je dva sata, na prelazu Šid, zadržavanje je jedan sat, a na Batrovcima tri sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here