Naslovna Magazin Auto Putevi Srbije: Zbog radova izmene u režimu saobraćaja

Putevi Srbije: Zbog radova izmene u režimu saobraćaja

PODELI
Foto: logisticmagazin.com

Zbog radova na obeležavanju holizontalne signalizacije na kolovozu na auto-putu od petlje Beška do petlje Novi Banovci do 4. maja biće zatvorena za saobraćaj preticajna treka.

Radovi će se obavljati od 7 do 17 časova, a saobraćaj će biti preusmeren na voznu traku.

N auto-putu od petlje Inđija do petlje Beška u smeru ka Novom Sadu do 17 časova odvijaju se takođe radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu.

Radovi će se izvoditi u pokretu, i u zoni radova zatvara se preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se preusmerava na voznu saobraćajnu traku.

Na deonici Aljinovići – Sjenica do 15. maja u toku su radovi na pojačanom održavanju, saobraćaj se odvija normalno i uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu.

Na deonici Obrenovac – Beograd do 31. maja planirani su radovi na sanaciji klizišta “Duboko”. U toku izvođenja radova povremeno će biti obustavljen saobraćaj u trajanju od po 3 minuta u jednom smeru.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije od 13 i15 časova nema zadržavanja vozila ni na graničnim prelazima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here