Naslovna Magazin Auto Putnici, oprez: Radovi na Horgošu, očekuju se veće gužve

Putnici, oprez: Radovi na Horgošu, očekuju se veće gužve


Putevi Srbije saopštili su jutros da se izvode radovi na više deonica u zemlji.

Na auto-putu E-75, na graničnom prelazu Horgoš – petlja Horgoš, u smeru ka Novom Sadu, do 12. avgusta će se izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Na deonici Kuzmin- Sremska Mitrovica do 31. jula izvode se radovi na održavanju kolovoza, a za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru ka Šidu.

Vozila iz pravca Kuzmina ka Sremskoj Mitrovici kreću se voznom saobraćajnom trakom, a u suprotnom smeru kreću se preticajnom trakom.

U delu puta Bajmok-Sombor, od 19. jula do 2. novembra na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta, od izlaza iz naselja Aleksa Šantić do ulaza u drugo naselje Svetozar Miletić.

Alternativni putni pravac tokom obustave saobraćaja je državni put Bajmok-Pačir-Stara Moravica-Bački Sokolac, Krivaja-Gornja Rogatica-Telečka-Kljajićevo, Čonoplja-Svetozar Miletić.

Na deonici Lapovo-Markovac do 13. avgusta će se izvoditi radovi na rekonstrukciji natputnjaka, a za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake iz smera Beograda i Niša.

Putevi Srbije su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima jutros nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavanje za teretnjake na izlazu je dva sata, dok na ostalim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

IZVORnova
Prethodna vestUdruženje upozorava na “eko krizu” u Sremskim Karlovcima
Sledeća vestPrhovo za vikend proslavlja seosku slavu

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here