Naslovna Magazin Auto Putnici, oprez: Radovi na Horgošu, očekuju se veće gužve

Putnici, oprez: Radovi na Horgošu, očekuju se veće gužve

PODELI

Putevi Srbije saopštili su jutros da se izvode radovi na više deonica u zemlji.

Na auto-putu E-75, na graničnom prelazu Horgoš – petlja Horgoš, u smeru ka Novom Sadu, do 12. avgusta će se izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Na deonici Kuzmin- Sremska Mitrovica do 31. jula izvode se radovi na održavanju kolovoza, a za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru ka Šidu.

Vozila iz pravca Kuzmina ka Sremskoj Mitrovici kreću se voznom saobraćajnom trakom, a u suprotnom smeru kreću se preticajnom trakom.

U delu puta Bajmok-Sombor, od 19. jula do 2. novembra na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji državnog puta, od izlaza iz naselja Aleksa Šantić do ulaza u drugo naselje Svetozar Miletić.

Alternativni putni pravac tokom obustave saobraćaja je državni put Bajmok-Pačir-Stara Moravica-Bački Sokolac, Krivaja-Gornja Rogatica-Telečka-Kljajićevo, Čonoplja-Svetozar Miletić.

Na deonici Lapovo-Markovac do 13. avgusta će se izvoditi radovi na rekonstrukciji natputnjaka, a za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake iz smera Beograda i Niša.

Putevi Srbije su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima jutros nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavanje za teretnjake na izlazu je dva sata, dok na ostalim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here