Naslovna Srem Sremska Mitrovica Računi za vodovod u Sremskoj Mitrovici od sada plativi i elektronskim putem

Računi za vodovod u Sremskoj Mitrovici od sada plativi i elektronskim putem

PODELI

JKP “Vodovod” je potpisalo ugovor sa firmom ,,Plativoo” koji će korisnicima usluga ovog javnog preduzeća omogućiti da svoje račune za dostavu vode od sada plaćaju elektronskim putem.

Direktor JKP Vodovod Borislav Babić je istakao da je obaveštenje o ovoj novoj mogućnosti plaćanja već dostavljeno Mitrovčanima.

Građani će sada imati mogućnost da putem interneta i takozvanog elektronskog sandučeta primaju svoje račune. Korisnici neće oko toga imati nikakvih dodatnih troškova, istakao je direktor Borislav Babić.

shared via sirmiuminfo.rs image share

Direktor firme ,,Plativo” Đorđe Cvetković kaže da ovaj program prestavlja jedinstveno elektronsko sanduče za račune u koji građani mogu da prime bilo koji račun u elektronskom formatu. To je takođe i arhiva svih računa. Sa korišćenjem naše platforme računi više ne moraju da se čuvaju po fiokama ili da se kupuju registratori i računi u njih odlažu. Nakon što se korisnik uloguje, račune može da plati elektronski – platnom karticom, e-bankingom ili čak da oštampa uplatnici i da je plati u pošti ili banci. Na ovaj način Mitrovčani će biti u prilici da sa samo dva klika mišem, plaćaju i druge račune za domaćinstvo. Potrebno je da se samo prijave na ,,Plativo” digitalno sanduče i tim putem će dobijati svoje račune, a svi podaci sa kartice koje budu koristili apsolutno su sigurni’.

Pravnu podršku ovom programu plaćanja dala je advokatska kancelarija “Biščević”.

Sir,iuminfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here