Naslovna Srem Inđija Rade Pejić, novi igrač Mladosti iz Lučana

Rade Pejić, novi igrač Mladosti iz Lučana

PODELI

Rade Pejić sada već bivši igrač FK ”Inđija” potpisao je ugovor sa novim superligašem Mladost iz Lučana. Popularni Peja je do samo pre godinu i po dana igrao za GFK ”Sloven” iz Rume koji se takmiči u petoj ligi, a pre par dana je postao supreligaški igrač.

Prvi treninzi su odrađeni, kako ti se čini nova ekipa?

Prvi utisci su odlični, ekipa me je prihvatila dobro, treninzi su dosta jaki, momci su stvarno dobri i nadam se da ćemo se zajedno radovati pobedama, ali biti jaki i u porazu.

Čudan put do Super lige…Šta se tu sve izdešavalo, do pre godinu i po dana si igrao u rumskom Slovenu, a sada si jedan od najvećih pojačanja jednog superligaša?

Put do prve lige je bio težak i čudan, gotovo nestvaran, za nepune dve godine sam došao iz područne pete lige u našu najjaču ligu. Prošao sam školu fudbala kod Stojana Kneževića-Sipija, a debitovao sam za prvi tim Poleta iz Novih Karlovaca sa 16 godina, tada je trener bio Jugoslav Popović i on mi je prvi dao šansu da pokažem šta znam. Najzaslužniji za moj dolazak u Inđiju je bio tadašnji trener Zoran Govedarica, jedini čovek koji je verovao u mene kad niko nije. Nikad nisam izgubio veru u sebe, radio sam naporno i tek sad vidim kakav težak put sam prešao.

Planovi za budućnost?Šta očekuješ u novoj sezoni?

Budućnost je za sada daleko, neki moj plan je da odigram nekoliko sezona negde u inostranstvu, ali za to ima vremena, a što se tiče ove sezone, želim da je što bolje odigram, da pokažem da sam zaslužio mesto u ovoj ekipi, i nadam se da će ekipa ostvariti dobre rezultate uz moju i pomoć mojih saigrača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here