Naslovna Život Radnici u ovoj državnoj kancelariji nose kacige na glavi – razlog je...

Radnici u ovoj državnoj kancelariji nose kacige na glavi – razlog je JAKO TUŽAN!

PODELI
Foto: srbija danas

Radnici u državnim kancelarijama u indijskom gradu Banda (Utar Pradeš), nedavno su privukli veliku pažnju na Internetu zbog nošenja motociklističkih kaciga kako bi se sprečile povrede glave u slučaju da se sruši krov na njih.

Fotografije radnika odeljenja za električnu energiju koji rade u svojoj kancelariji u Bandi dok nose velike motociklističke kacige na glavama proširile su se munjevito društvenim mrežama.

Prema nekoliko izvora, vladini službenici nisu veliki ljubitelji motocikala, već samo nose zaštitnu opremu za glavu u slučaju da se krov raspadnute zgrade u kojoj rade počne urušavati. Novinarima su rekli da su pre nekoliko godina prvi put prijavili opasno stanje zgrade u kojoj rade, ali da niko ništa nije preduzeo u vezi s tim, pa su odlučili da počnu da nose kacige.

“Isto stanje je otkako sam došao pre dve godine. Pisali smo vlastima, ali nema odgovora”, rekao je za indijsku agenciju ANI jedan od radnika, koji je želio da ostane anoniman.

India Today izveštava da radnici ne preteruju ni u jednoj sitnici. Krov ima rupe, a na sredini sobe je stub koji sprečava da se raspadne.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here