Naslovna Srem Pećinci Radnicima na izgradnji kanalizacije, meštani “okrenuli” prase

Radnicima na izgradnji kanalizacije, meštani “okrenuli” prase

PODELI
Foto: Opština Pećinci

Kako se prva faza izgradnje kanalizacione mreže u Donjem Tovarniku bliži se kraju, u znak zahvalnosti meštani i Predstavnici Saveta Mesne zajednice Donjeg Tovarnika, radnicima koji rade na izgradnji kanalizacije priredili svečani ručak na kojem su ih počastili prasetinom sa ražnja.

„Ovi ljudi vredno rade već dva meseca u svim vremenskim uslovima, kako bismo mi što pre dobili kanalizaciju, pa smo hteli da im pokažemo da cenimo njihov rad. Iskoristili smo slobodno vreme preko praznika i okupili se da ispečemo prase i da ih počastimo. Ujedno je ovo bila dobra prilika i za nas meštane da se okupimo i družimo“ – rekao nam je predsednik Saveta Mesne zajednice Donji Tovarnik Milan Aleksić.

I dok se prase peklo, radnici su uveliko radili, a kako su nam rekli, Tovarničani su se pokazali kao odlični domaćini, uvek spremni da počaste radnike, posebno kada rade ispred njihove kuće. Radnici koji rade na izgradnji kanalizacione mreže otkrili su nam da se u jednom od susednih dvorišta već priprema prase koje će jedan donjotovarnički domaćin ispeći sutra, kada kanalizacija stiže do njegove kuće.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here