Naslovna Magazin Auto RADOVI NA AUTO-PUTEVIMA: Povremena zatvaranja i zadržavanja na E-70 i E-75

RADOVI NA AUTO-PUTEVIMA: Povremena zatvaranja i zadržavanja na E-70 i E-75

Foto: ilustracija

NA AUTOPUTU E-75, kod petlje Vrčin – petlja Mali Požarevac, u smeru ka Nišu, danas i sutra od 8 do 17 časova, izvode se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti u kojoj će se traci izvoditi radovi, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, u smeru ka Šidu, od danas radovi na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Grdelica – petlja Vladičin Han, kod mesta Momin Kamen, do 1. apila radovi na održavanju. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje – Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš – Vranje.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na teritoriji Požege, preporučuje se oprezna vožnja na državnim putevima I B reda broj 21 i 23, zbog mogućih osulina.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova, na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,na prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

IZVORnovosti
Prethodna vestDmitrović: Vlada stvara uslove da se mladi vrate na selo
Sledeća vestNajsavremenija oprema stiže u rumski bioskop – Prvi u Sremu, četvrti u Srbiji

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here