Naslovna Magazin Auto Radovi na više deonica u Srbiji

Radovi na više deonica u Srbiji

PODELI

Putevi Srbije saopštili su da se danas na više deonica u zemlji obavljaju radovi, zbog čega je na nekim putevima obustavljen saobraćaj.

Na deonici Berovac – Goč, u mestu Jovac 08 do 12 sati biće obustavljen saobraćaj zbog radova na izradi poprečnih slivničkih veza.

Alternativni putni pravac za teretna motorna vozila je Goč – Vrnjačka Banja, a za putnička motorna vozila su lokalni putevi.

Na auto-putu Preljina – Lajkovac, zbog servisiranja tunelske cevi zatvara se za saobraćaj leva cev tunela Brančić , smer ka Lajkovcu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela.

Planirano izvođenje radova je do 19 sati.

Na petlji Markovac-Svilajnac, kod Svilajnca, obavljaju se radovi na pojačanom održavanju, do 24. juna, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Rušanj, izvode se radovi na popravci oštećenog kolovoznog zastora do 25. juna.

U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija dvema slobodnim saobraćajnim trakama, uz radnu saobraćajnu signalizaciju.

U Prvomajskoj ulici u Pančevu – do 23. juna se izvode radovi na pojačanom održavanju kolovoza: raskrsnica Prvomajske ulice sa ulicom Žarka Zrenjanina – nadvožnjak kod skretanja za Luku Dunav.

Radovi se izvode u levoj kolovoznoj traci, u smeru od Pančeva ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na auto-putu E-75, Subotica – Novi Sad, na petlji “Feketić”, od 7 do 19 sati zatvoreno je uključenje na petlji Feketić, iz pravca Subotice ka Novom Sadu, zbog radova na rekonstrukciji kolovoza.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 sati na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je tri sata, na graničnim prelazima Kelebija i Bačka Palanka sat vremena, a na Batrovicma kamioni čekaju oko dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here