Naslovna Magazin Auto Radovi na više deonica u zemlji

Radovi na više deonica u zemlji

PODELI
Foto: logisticmagazin.com

“Putevi Srbije” saopštili su da se na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu do 21. aprila izvode radovi, uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi se vrše u sklopu privremene sanacije klizišta “Duboko”.

Takođe, na auto-putu E-75, kod petlji Nova Pazova – Inđija, u smeru od Beograda ka Novom Sadu do 21. aprila izvodiće se radovi na redovnom održavanju..

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Na auto-putu E-80, u smeru Niš-Dimitrovgrad, u tunelu “Sarlah” u oba smera, izvode se radovi na sistemu za odvodnjavanje.

Za saobraćaj su zatvorene vozne saobraćajne trake, u oba smera, do 30. aprila.

Na deonici Bačka Topola – Senta do 23. aprila od 7.00 do 16 časova, izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, kod petlji Grdelica – Vladičin Han, na lokaciji Momin kamen, do 1. juna izvode se radovi na održavanju.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš – Vranje, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje – Niš.

“Putevi Srbije” su saopštili i da na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije,na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here