Naslovna Magazin Auto Radovi na više deonica

Radovi na više deonica

PODELI
Foto: RTV

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.

Putevi navode i da se na obilaznici oko Beograda, na deonici tunel Straževica – petlja “Orlovača” saobraćaj odvija usporeno.

Na auto-putu E-75, petlja “Aleksinački rudnici” (zona radova nadvožnjak iznad auto-puta), od 9 časova izvodiće se radovi na ITS opremi, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Dudovica – Poljanice, kod mesta Moravci, od 7 do 16 časova traju radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 100 metara.

Na auto-putu E-75, na petlji “Aleksinac”, do 30. oktobra traju radovi na rekonstrukciji kolovoza.

U toku izvođenja radova petlja “Aleksinac” je zatvorena za saobraćaj – uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac je petlja “Aleksinački rudnici”.

Na auto-putu E-75, petlja “Umčari”, zbog produžetka radova na nadvožnjaku, zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji “Umčari”, do 31. oktobra.

Saobraćaj se preusmerava na petlju “Mali Požarevac”.

U zoni radova za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija, Bačka Palanka, Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata.

Prekinut je železnički saobraćaj na pruzi Beograd – Sofija. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here