Naslovna Magazin Auto Radovi na više puteva, kamioni ne čekaju na granicama

Radovi na više puteva, kamioni ne čekaju na granicama

PODELI
Foto: 021.rs

U Srbiji su u toku radovi na jednom auto-putu i više drugih puteva, a zadržavanja vozila na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema.

Na auto-putu E-70, deonici petlja Pećinci – petlja Šimanovci, u smeru ka Šidu od 21. Aprila do 23. aprila, između 7 i 17 sati, zbog radova na redovnom održavanju kolovoza u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Radovi na sanaciji kolovoza traju na auto-putu E-75, deonici petlja Žednik – petlja Bačka Topola u smeru Subotica – Beograd, i trajaće do 25. aprila.

Saobraćaj se odvija naizmenično u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na petlji Vrbas – ulaz u Srbobran, radovi traju do 15 sati, sa povremenim naizmeničnim propuštanjem vozila, a planirani rok za završetak je 22. april.

Radovi u Prvomajskoj ulici u Pančevu, od pre raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina do posle raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina – u toku su do 27. aprila.

Radi se pojačano održavanje desne kolovozne trake, a u zoni radova saobraćaj preusmeren u levu kolovoznu traku.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova – nema zadržavanja kamiona na graničnim prelazima u Srbiji, dok su putnički prelazi zatvoreni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here