Naslovna Magazin Auto Radovi na više puteva – teretnjaci na granicama do 3 sata

Radovi na više puteva – teretnjaci na granicama do 3 sata

PODELI
Foto: politika

BEOGRAD: Na auto-putu Beograd – Šid, u blizini petlje „Pećinci“, od danas je izmenjen režim saobraćaja zbog izgradnje novog službenog prolaza pa su za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, saopštili su danas Putevi Srbije.

Na auto- putu E-75, između petlji Pojate i Trupale, do 11. avgusta biće izvođeni radovi na sanaciji pa će saobraćaj u desnoj traci smera Beograd – Niš, biti preusmeravan u levu traku smera Niš – Beograd.

Na putu Pakovraće – Užice u sklopu radova na pojačanom održavanju do 31. jula zbog radova na kosinama na deonici Gorjani – Sevojno dolaziće do povremenih obustava saobraćaja u trajanju od 15 do 20 minuta.

U ostalim intervalima saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto- putu Obrenovac – Ub, posle petlje Obrenovac, u smeru ka Čačku u zoni radova još danas saobraćaj je preusmeren na levu kolovoznu traku auto-puta na službenim prolazima.

Na deonici puta Lončanik – Obrenovac, do 24. avgusta izvode se radovi u okviru redovnog održavanja.

U zoni radova se naizmenično propuštaju vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.

Putevi Srbije saopštili su da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 sati na izlazima sa graničnih prelaza Kelebija i Šid teretnjaci se zadržavaju tri sata, na prelazu Horgoš dva sata a sat vremena na Batrovcima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here