Naslovna Srem Inđija Radovi u inđijskim ŠKOLAMA – bolji uslovi za đake

Radovi u inđijskim ŠKOLAMA – bolji uslovi za đake

PODELI
Foto: pazovaindjijavesti.com

Kako navodi portal Pazova Inđija-vesti, tokom letnjeg raspusta izvodiće se radovi u svim školama na teritoriji opštine Inđija, od rekonstrukcija školskih sala, mokrih čvorova, krečenja sala i hodnika do nabavke opreme, alata i mobilijara za održavanje nastave poručio je prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak.

– Iz godine u godinu ulažemo sve više u osnovne i srednje škole na teritoriji naše opštine. Apsolutno smo podržali svaku odluku direktora koji su predložili određene radove koji su targetirani kao neophodni u školama. Nismo mi sami donosili odluke šta je kojoj školi potrebno već smo prepustili odluke onima koji najbolje znaju šta je potrebno za njihovu školu. – navodi Gak.

ZATVOREN AUTO-PUT KOD RUME: Zapalio se automobill, kolona duga ČETIRI KILOMETRA

– Direktori su imali punu našu podršku i imaće je i ubuduće. Često zameram direktorima škole što ne predlažu u svojim planovima i programima i više stvari jer bi mogli da izdvojimo još sredstava. Ne mogu ja da znam svaki deo škole koji je neophodno popraviti, to je zadatak direktora da kaže i traži, a onda mi nalazimo načine kako to da finansiramo. – rekao je Gak.

– Moramo svi zajedno unapred razmišljati jer kad usvojimo planove i programe onda tek rebalansom možemo nešto izmeniti, a to je nekoliko puta godišnje. – ističe predsednik.

Ove godine investicija u obrazovne institucije na teritoriji opštine Inđija iznosiće oko 70 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here