Naslovna Dogadjaj Raspisani izbori za 26. april

Raspisani izbori za 26. april

Foto: ilustracija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić raspisao je danas izbore za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije za 26. april 2020. godine.

U prepodnevnim časovima predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković raspisala je izbore za odbornike u skupštinama gradova i skupštinama opština u Srbiji, takođe za 26. april 2020. godine.

Sinoć je i predsednik Skupštine Autonomne Pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor za 26. april raspisao izbore za poslanike u pokrajinskom parlamentu.

Lokalni izbori 26. aprila biće održani i u opštini Pećinci. Građani će imati priliku da biraju 30 odbornika u Skupštini opštine Pećinci, a do završetka izbora i formiranja nove vlasti, opštinu će voditi Privremeni organ opštine Pećinci, koji je imenovala Vlada Republike Srbije. Na čelu Privremenog organa je dosadašnji predsednik opštine mr Željko Trbović.

Na teritoriji opštine Pećinci izbore će sprovoditi Opštinska izborna komisija čiji rad će biti maksimalno transparentan, a sve relevantne informacije će biti objavljivane na zvaničnom sajtu opštine Pećinci www.pecinci.org, u sekciji „Izbori 2020“, kao i u elektronskim i štampanim medijima.

IZVOROpština Pećinci
Prethodna vestAplauz Banjalučana za Kupince
Sledeća vestIzmena režima saobraćaja zbog artiljerijskog gađanja

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here