Naslovna Srem Pećinci Rastu zajedno sa Pećinačkim kulturnim letom

Rastu zajedno sa Pećinačkim kulturnim letom

PODELI
Pećinačko kulturno leto nastavljeno je sinoć u Šimanovcima. U sali Osnovne škole „Dušam Jerković Uča“ šimanovačkoj publici su se predstavili mladi takmičari kluba za ritmičku gimnastiku „Top Gym“ i fitnes kluba „Top forma“ svojim najuspešnijim koreografijama.

“Četvrtu godinu zaredom organizujemo Pećinačko kulturno leto, a klubovi „Top Gym“ i „Top forma“ su nešto jedinstveno u našoj sredini i svakako su obogatili naš program. Drago nam je što sarađujemo na obostrano zadovoljstvo. Kako Pećinačko kulturno leto raste, tako rastu i ovi klubovi, i nadamo se da ćemo se viđati još mnogo puta i da ćemo publici priređivati lepe trenutke” – rekao je na otvaranju revije Jovan Devrnja, direktor Kulturnog centra Pećinci, koji je organizator Kulturnog leta.

Publici u Šimanovcima predstavila su se deca iz Kupinova, Sremskih Mihaljevaca, Deča, Šimanovaca, Krnješevaca, Vojke, Ugrinovaca i Dobanovaca, a nakon završenog programa svoje utiske sa nama je podelila trener Maja Radosavljević.

“Organizovali smo sat i po vremena zanimljivog programa. Deca su se predstavila koreografijama, sa kojima su s velikim uspehom nastupala u prethodnoj sezoni i sa kojima su osvajala medalje na brojnim takmičenjima. Sledeći nastup imamo 13. jula u Kupinovu, u dvorištu Etno kuće Putnik, takođe u okviru Pećinačkog kulturnog leta” – najavila je Maja Radosavljević, koja je i sama više puta osvajala zlatne medalje na prvenstvima Srema i Srbije u disciplinama parter, greda, razboj i preskok, a trenutno je jedan od trenera srpske reprezentacije u dečjem fitnesu i svoje bogato iskustvo s velikim uspehom prenosi najmlađim takmičarima.

Tokom ove godine mladi takmičari klubova “Top Gym” i “Top forma” su ostvarili brojne uspehe, a najsvežiji je nastup na Kupu Srbija open, gde se čak 19 takmičara ovih klubova plasiralo u finale. Za njih ovo još uvek nije kraj sezone, jer od 21. do 27. jula odlaze na klupske pripreme na Divčibare, a na reprezentativnim pripremama perspektivnih sportista Srbije u sportskom kampu Karataš boraviće od 30. jula do 4. avgusta.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here