Naslovna Srem Ruma Razvoj Opštine Ruma obeležio je proteklu godinu

Razvoj Opštine Ruma obeležio je proteklu godinu

PODELI

Razvoj Opštine Ruma, nastavljen je četvrtu godinu za redom, a protekle godine napravljen je veliki iskorak, te je tim povodom u Gradskoj kući Opštine Ruma upriličen tradicionalni novodogišnju koktel.

U društvu, pokrajinskih zvaničnika, saradnika iz Opštinske uprave, predstavnika javnih preduzeća i ustanova, privrednika koji posluju u rumskoj opštini, predstavnika medijskih kuća, te članova Veća i odbornika lokalnog parlamenta, predsednik Mančić napravio je osvrt na rezultate koje je Opština Ruma napravila u 2017. godini i istakao da je ponosan jer sa pravom može poslužiti kao pozitivan primer drugim opštinama.

“Ubrzani razvoj Opštine Ruma je obeležio 2017. godinu, ali sa istim elanom, entuzijazmom očekujemo narednu 2018. godinu, u kojoj će sigurno naša opština napredovati u svim aspektima”, rekao je predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Predsednik Mančić je svim građanima poželeo srećnu Novu 2018. godinu, uz želje da predstojeće praznike proslave u miru, zdravlju, sreći i blagostanju u krugu svojih porodica i prijatelja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here