Naslovna Srem Ruma Realizovana tri projekta u Dobrincima

Realizovana tri projekta u Dobrincima

PODELI
Foto: Opština Ruma

RUMA – Širom Opštine Ruma nastavljaju se brojni projekti na uređenju mesnih zajednica i stvaranju boljih uslova za život.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić obišla je Dobrince gde su u kratkom vremenskom periodu realizovana tri projekta, izrazivši zadovoljstvo što se planirani projekti u mesnim zajednicama završavaju na vreme.

-U Dobrincima smo obišli mesnu zajednicu gde su završeni radovi na uređenju prostora, kao i fiskulturnu salu koju koristi OŠ “Ivo Lole Ribar” Dobrinci. Ovi radovi su obuhvatali uređenje fasade, krečenje, gletovanje, nove elektro instalacije i ugradnju PVC stolarije, za šta je iz budžeta opštine izdvojen iznos od 2.500.000  dinara sa PDV-om. Sada će učenici ove škole imati odlične uslove za nastavu i dodatne sportsko – rekreativne programe, izjavila je predsednica Ćirić.

Takođe, u Dobrincima je kroz projekat “Participativno budžetiranje” postavljeno novo dečije igralište koje sadrži multifunkcionalni kompleks – tobogan kulu sa penjalicom i ljuljaškama, klackalicu, klupu, kanticu za odlaganje smeća i info tablu, a taj projekat vredan je 1.678.152 dinara.

Želimo da svi naši sugrađani imaju identične uslove za život, a mi ćemo se potruditi da im ovakvim projektima, ulaganjem i inovacijama, omogućimo što bolje uslove života, naglasila je predsednica Ćirić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here