Naslovna Dogadjaj Reciklažni maraton u nedelju na Sunčanom keju

Reciklažni maraton u nedelju na Sunčanom keju

PODELI
Foto: dnevnik

NOVI SAD: I ove godine u nedelju, 08. decembra, ekipa iz, Atletsko rekreativnog kluba “Fruška gora” i Orijentaciono atletskog kluba “Novi Sad” recikliraće svu svoju pozitivnu energiju, nakupljenu tokom naporne sportske sezone, i organizovati na Sunčanom keju još jedan, 8. po redu, Reciklažni maraton.

Start trke je u 10 časova, a ceo događaj je, još od prve godine svojeg postojanja, zamišljen da bude opuštenog karaktera, fokus da bude najviše na druženju trkača, sabiranju utisaka od protekle i planiranju naredne sezone.

To nam od prve godine uspeva. Ali kao i svake godine, i ove će biti i ljudi koji osećaju da su ostali ‘nedorečeni’ u toku sezone, i naravno ova trka je posvećena i njima koji su i više nego dobrodošli. Dakle na ovom događaju, kako bi naš predsednik kluba rekao, u idealnim vremenskim uslovima jer smo mi tako naručili, recikliramo svi zajedno pozitivnu energiju, ovogodišnju formu, mi, kao organizatori, recikliramo zaostavštine sa prethodnih trka koje smo organizovali, ali i slavimo 11. rođendan kluba ARK ‘Fruška gora’, poručuju iz ARK Fruška gora.

Trke:

Maraton – 42.2km

Polumaraton – 21.1km

Svakom trkaču koji stane ranije (pređe manju kilometražu od prijavljene trke) biće zabeleženo vreme koje je istrčao na istrčanoj kilometraži.
Vremensko ograničenje:

6 sati za maraton

3 sata za polumaraton

Prijava i podizanje rednih brojeva je na dan trke.

Centar za fizičko (Đačko iglralište) ul. Vase Savića 3.

Radno vreme prijavnog centra: od 8 do 9.30 časova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here