Naslovna Srem Ruma Rehabilitacija puta u Glavnoj ulici

Rehabilitacija puta u Glavnoj ulici

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Opština Ruma i dalje nastavlja da ulaže u obnovu putne infrastrukture, pa je tako od juče, 14. jula, počela rehabilitacija puta u Glavnoj ulici u Rumi, od broja 234. do Jelenačke ulice, dužine 590 metara.

Radove je obišla i predsednica opštine Ruma, Aleksandra Ćirić, koja navodi da je ovaj deo puta već bio zreo za rekonstrukciju.

Akcionarsko društvo „Sremput“ izvodi radove na ovoj deonici puta, a prema njihovim rečima, kao i rečima nadzornih organa, radovi će biti završeni već u toku današnjeg dana.

– Veoma smo zadovoljni kako radovi teku. Rade se celokupne saobraćajnice, autobuska stajališta, nakon ovog dela uradiće se i signalizacija za ovaj deo saobraćaja, navodi predsednica.

– Radimo na rehabilitaciji svih putnih pravaca, ne samo u gradu Ruma, nego i u selima. Takođe se radi krčenje puteva prema seoskim putnim pravcima, Žarkovci, Putinci, Buđanovci, naglašava predsednica i dodaje da su u planu za ovu sezonu i dodatne rehabilitacije puteva, ali i veći projekti, poput izgradnje kružnog toka kod Gerontološkog centra.

Sve ovo je pokazatelj da nema šale, kako je obećano tako se i ispunjava, a sve u cilju obnove i poboljšanja opštine Ruma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here