Naslovna Dogadjaj Rekonstruisana ambulanta u Novom Slankamenu

Rekonstruisana ambulanta u Novom Slankamenu

PODELI
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

INĐIJA: Kompletno je rekonstruisana ambulanta u Novom Slankamenu, čime je Opština Inđija nastavila sa infrastrukturnim uređivanjem zdravstvenih ustanova po seoskim sredinama.

Ugrađena je nova pvc stolarija, urađeni molerski radovi, zamenjene dotrajale električne instalacije, rekonstruisani mokri čvorovi, popravljena krovna konstrukcija, nova fasada, kao i deo novog nameštaja. Ambulanta je dobila i novu ogradu.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak kaže da je važno ljudima koji dolaze u ambulantu da se osećaju dostojanstveno i da primete da se neko trudi da im obezbedi pristojne uslove u javnim objektima namenjenim građanima.

  • Ovo su male stvari koje život znače. Kad građani moraju da sa nekim zdravstvenim tegobama dolaze u ambulantu, onda neka se u njoj osećaju ugodnije i prijatnije nego što je do sada bilo- kaže Gak.

Prema rečima Gaka, dosadašnje obnove ambulanti širom opštine su prvi korak, a druga faza je potpuna obnova nameštaja, čime će se u potpunosti obezbediti savremeni uslovi za rad medicinskog osoblja i pružanja zdravstvene usluge.

Radovi izvedeni na ustanovi u Novom Slankamenu vredni su 4,5 miliona dinara, a plaćeni su iz opštinske kase, potvrdio je Vladimir Gak, te podsetio da infrastrukturni radovi na ambulantama nisu rađeni decenijama unazad, što pokazuje odnos tadašnjih čelnika lokalne samouprave prema osnovnim potrebama građana opštine Inđija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here