Naslovna Dogadjaj Rekonstrukcija Gerontološkog centra u Rumi

Rekonstrukcija Gerontološkog centra u Rumi

PODELI
Foto: Ruma.rs

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji Gerontološkog centra “Srem” u Rumi su započeli, a za te radove Kancelarija za javna ulaganja Republike Srbije izdvojila je 98 miliona dinara bez pdv-a, što sa porezom čini gotovo milion evra.

Ruma dodeljuje pomoć u građevinskom materijalu

Podrška Opštine Ruma ni ovog puta nije izostala, a novi izgled Gerontološkog centra biće na ponos i cele opštine.

Korisnici Gerontološkog centra u Rumi imaju samo reči hvale za ovu ustanovu, i kako kažu, i bez ulepšavanja i rekonstrukcije njima je već boravak prijatan.

Iako su trenutni radovi malo omeli svakodnevnicu korisnika Gerontološkog centra, rekonstrukcija istog doneće i njima boljitak i u svakom smislu im značiti nakon završenih radova. S obzirom da od postanka Gerontološkog centra, davne 1976. godine, ni jedne rekonstukcije nije bilo, onda je jasno zašto je dogradnja i rekonstrukcija, adaptacija i sanacija od velike važnosti za ovu ustanovu.

Rekonstrukcija ulica u Rumi

Iako je za ovaj veliki kapitalni projekat Kancelarija za javna ulaganja Republike Srbije izdvojila gotovo milion eura, od velikog značaja je bila podrška Opštine Ruma koja ni ovog puta nije izostala. Rok za završetak radova je 150 dana, kako je dogovoreno sa izvođačem radova koji je zvanično pristupio poslu 12. januara. I sada, Gerontološki centar u Rumi već važi za veoma uređen i funkcionalan centar, ipak uvek ima prostora za poboljšanje, pa će tako sa novim ulaganjem i boravak u ovoj ustanovi biti još bolji i kvalitetniji.

Srem vapi za radnicima

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here