Naslovna Srem Irig Rekonstrukcija Mesne zajednice u Irigu

Rekonstrukcija Mesne zajednice u Irigu

PODELI
Foto: Opština Irig

IRIG – Rekonstrukcija zgrade Mesne zajednice Irig je projekat koji će doneti mnogo pozitivnih promena u funkcionisanju ovog važnog objekta u lokalnoj zajednici.

Skupštinska sala, koja će biti kompletno renovirana, predstavlja srce ovog objekta i svojim novim izgledom i funkcionalnostima će pružati bolje uslove za organizovanje skupova, sastanaka i događaja. Stolice će biti presvučene u nove materijale, zidovi će biti okrečeni, a plafon će biti spušten kako bi se poboljšala akustika i osvetljenje u prostoriji.

Osim toga, biće rekonstruisano još šest prostorija i hodnik u zgradi, što će doprineti boljem korišćenju i organizaciji prostora. Ova rekonstrukcija će takođe omogućiti funkcionisanje kancelarija u zgradi, uključujući prostorije Vojnog odseka i Kancelarije za mlade opštine Irig.

Ova kancelarija će biti mesto za rad i razmenu informacija, a mladi će moći da dobiju informacije i pomoć u vezi sa projektima i programima namenjenim njima.

Predsednik opštine Irig Tihomir Stojaković i predsednik Mesne zajednice Tomislav Stanojčev su pohvalili ovaj projekat i istakli važnost rekonstrukcije zgrade Mesne zajednice za lokalnu zajednicu.

Ovaj projekat će poboljšati funkcionisanje ovog važnog objekta i pružiti bolje uslove za rad i organizaciju događaja. U svakom slučaju, rekonstrukcija zgrade Mesne zajednice Irig će predstavljati važan korak u modernizaciji i unapređenju lokalne zajednice, što će imati pozitivan uticaj na život građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here