Naslovna Posao Rekonstrukcija puta Grgurevci – Manđelos

Rekonstrukcija puta Grgurevci – Manđelos

Foto: rtv

U toku su radovi na rekonstrukciji puta između sremskih sela Grgurevci i Manđelos. Ova investicija vredna 64 miliona dinara deo je velikog projekta infrastrukturnih radova koje je Grad Sremska Mitrovica finansirao ove godine.

Radovi započeti prošle nedelje, uključuju rekonstrukciju 4,7 kilometara puta. Put koji povezuje sela Grgurevci i Manđelos za meštane ovih sela je, kako kažu, itekako važan.

Ovaj put poznat je i po bujičnim vodama, te je u sezoni kiša bio skoro pa neprohodan jer se deo puta nalazi u uvali pored kanala gde se voda zadržavala, ali i izlivala.

Radove je obišao i načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslav Jokić, koji je ovom prilikom izjavio da su radovi finansirani od strane javnog preduzeća “Putevi Srbije” i dodao da je ovo još jedan pokazatelj stalnih ulaganja u infrastrukturu Grada Sremska Mitrovica.

Radovi na rekonstrukciji puta trajaće oko 2 meseca, a sa 64 miliona dinara koliko iznosi ova investicija, u vreme pandemije u putnu infrastrukturu Grad je uložio 250 miliona dinara, istakao je načelnik.

IZVORrtv
Prethodna vestTokom vikenda 444 saobraćajna prekršaja u Sremskoj Mitrovici
Sledeća vestAMSS: Za putnička vozila nema zadržavanja na granici, teretna čekaju i do pet sati

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here