Naslovna Srem Ruma Rekonstrukcija trotoara u Iriškoj ulici u Rumi

Rekonstrukcija trotoara u Iriškoj ulici u Rumi

Foto: ruma.rs

Predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić, obišao je danas radove na uređenju trotoara leve strane Iriške ulice u delu od Glavne ulice do ulice 15. avgust.

Opština Ruma raspisala je i otvorila tender vrednosti skoro 20 miliona dinara bez PDV-a za uređenje infrastrukture u mesnim zajednicama.

“Ovo je samo deo radova, a najavili smo da kada rekonstruišemo ulicu 15. avgusta, s obzirom da je rekonstruisana i Glavna ulica, da ćemo urediti i trotoar u Iriškoj ulici u duzini 325 metara, kako bi građani, majke sa decom koja guraju kolica itd. mogli da naprave jedan lep krug u smislu šetnje kroz naš grad. Ovim tenderom su obuhvaćene još tri seoske mesne zajednice gde ćemo raditi trotoar, to su Vitojevci, Voganj i Buđanovci. U Buđanovcima ćemo raditi 200 metara produžetka Pinkijeve ulice koja nije imala asfalt. U Vognju takođe radimo jedan deo trotoara i plato ispred ambulante Doma zdravlja i Mesne zajednice, dok ćemo u Vitojevcima raditi preko kilometar trotoara i sve je to obuhvaćeno ovim tenderom. Radovi su krenuli, rok je 15. decembar, ne znam da li ćemo uspeti sve da završimo do tog datuma, zavisi od vremenskih prilika i uslova, ali ćemo svakako koristiti vreme do kraja ove kalendarske godine da maksimalno uradimo što više”, izjavio je predsednik Mančić i dodao da što se tiče grada, po završetku rekonstrukcije trotoara u Iriškoj ulici, radiće se obe strane Železničke ulice, od ulice JNA do Stanka Paunović Veljka, i od Orlovićeve do pijace, kao i plato ispred Pošte i Vojvođanske banke.

IZVORruma.rs
Prethodna vestPrikupljeno 300.000 eura za Stefana Subotića
Sledeća vestOdobrene subvencije za 214 građana u Staroj Pazovi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here