Naslovna Srem Ruma Rekonstrukcija ulica u Buđanovcima

Rekonstrukcija ulica u Buđanovcima

PODELI

Projekat rekonstrukcije najlošijih saobraćajnica u Buđanovcima, koji zajednički finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Opština Ruma, započet je ove sedmice geodetskim merenjima u ovom selu.

Ceo posao rekonstrukcije važnih seoskih ulica je vredan 55.992.910,95 dinara, a Uprava za kapitalna ulaganja je izdvojila čak 46,3 miliona dinara.

Sve procedure koje prethode rekonstrukciji buđanovačkih ulica su obavljene. Ugovor sa izvođačem radova je potpisan, Uprava za kapitalna ulaganja je prebacila avansnu uplatu, te se vrlo brzo može očekivati i početak radova na sanaciji kolovoza Partizanske ulice i ulice Nebojša Jerković, kaže predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

“Ulice će biti proširene za jedan metar, asfaltirane u dva sloja, planirani su ivičnjaci i očekujemo nakon završetka radova više nego pristojne saobraćajnice. Sanacija ulica će svakako najviše značiti meštanima Buđanovaca, ali svima drugima, jer je sve veći tranzit vozila kroz ovo selo”, rekao je Mančić i zahvalio se Upravi na kapitalna ulaganja koja je podržala projekat rekonstrukcije saobraćajnica u Buđanovcima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here