Naslovna Hronika Rekonstrukcija ulica u Rumi

Rekonstrukcija ulica u Rumi

PODELI
Foto: RTV

Pokrajina će finansirati radove na rekonstrukciji Sremske ulice i Ulice Miloša Crnjanskog u Rumi, sa 50 miliona dinara, dok će opština Ruma za ove projekte izvojiti ostatak sredstava iz budžeta.

Mirović: Za Novi Sad-Ruma završene etape projektovanja

Radovima će biti obuhvaćena kompletna rekonstrukcija ove dve pomenute ulice, kao i izgradnja saobraćajnica, uređenje trotoara, kanalizacione mreže i postavljanje javne rasvete.

Meštani Rume su zadovoljni što se svakodnevne promene na bolje mogu videti u njihovom gradu, a kako kažu, raduje ih što se ulaže i u putnu infrastrukturu jer je to za dobrobit svih meštana.

Pred potpisivanjem ugovor o brzoj saobraćajnici Novi Sad – Ruma

Ugovor kojim su opredeljena sredstva za kompletnu rekonstrukciju Sremske ulice i Ulice Miloša Crnjanskog, u Pokrajinskoj vladi je potpisao predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić. Ovim sredstvima omugućena je realizacija plana lokalne samouprave, kao što su već i najavili.

Iako je pre samo dva meseca u rumskoj opštini realizovan jedan od najvećih kapitalnih projekata u Vojvodini, rekonstrukcija Glavne ulice, već sa prvim sunčanim danima razmišlja se o novim projektima i radovima.

Na radost pre svega žitelja ove dve ulice, ali svakako i ostalih sugrađana, koji, po rečima mnogih, sve više uživaju u onom što im Ruma pruža, radi boljeg i kvalitetnijeg života.

POŽAR U RUMI: Gori radionica za izradu nameštaja

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here