Naslovna Srem Ruma Rekordna poseta na rumskom bazenu „Borkovac”!

Rekordna poseta na rumskom bazenu „Borkovac”!

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – Vrelinu koju današnji dan nosi sa sobom, mnogi Rumljani su utolili na našem bazenu, na izletištu Borkovac. Bazen je danas posetilo približno 1500 ljudi, objavili su na Facebook stranici bazena!

Prethodnih dana postavljen je teren za košarku, kao i sto za teqball, a očekuje se u narednim danima i postavljanje terena za odbojku, tako da će posetioci moći da biraju iz šarenolike sportske sadržine onu koja im najviše odgovora.

Sa zvanične Facebook stranice Bazena Borkovac poručuju da se očekuje još zanimljivih noviteta, pa pozivaju sve građane da slobodno vreme provedu na najlepšem i najčistijem bazenu u Sremu!

Podsećanja radi, sportski savez Opštine Ruma organizuje besplatnu školu plivanja na rumskom bazenu, u tri termina nedeljno.

Cene celodnevnih ulaznica radnim danima iznose 300 dinara, ulaznice od 15 časova su 150 dinara, kao i ulaznice za studente, đake i penzionere. Dečije ulaznice 7-12 godina su 100 dinara, a porodične su 600, dok je za decu mlađu od 7 godina ulaz besplatan.

Vikendom celodnevna ulaznica iznosi 400 dinara, od 15 časova je 200, kao i ulaznica za đake, studente i penzionere, dečije ulaznice su 100, a porodična iznosi 800.

Video: Sremske vesti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here