Naslovna Hronika REPERA 2 DEVOJKE OPTUŽILE ZA NASILJE, SAD SE OGLASIO I NJEGOV KOLEGA:...

REPERA 2 DEVOJKE OPTUŽILE ZA NASILJE, SAD SE OGLASIO I NJEGOV KOLEGA: Istina je, optuživao me da sam sa njegovom devojkom!

PODELI
Foto: Printscreen/Youtube/MONDO PORTAL

Nina Stojaković optužila je repera Uroša Radivojevića – Numera da je godinu i po dana zlostavljao njenu sestru Lidiju, a optužbama se tokom dana pridružila i devojka koja se na Tviteru predstavlja kao Ivona.

Stojakovićeva je na Tviteru preksinoć napisala potresnu priču o svojoj sestri.

Bile u policiji

Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod roditelja nakon što je pokušala da se ubije. Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne… Zašto nisu zvali policiju, ne znam – napisala je Nina, inače politička aktivistkinja, i navela da su se oni prekjuče obratili policiji, ali da im je rečeno da uprkos svedocima, ne mogu da urade ništa bez povredne liste.

Ona je istakla i da je besna na komšije koje nisu zvale policiju, iako su čuli zvuke nasilja.

Što nije prijavila ranije?”, pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. “Kako niste primetili?”, nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala, a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji. Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mladima poznat kao Numero, reper – dodala je.

Posle njenog pisanja, oglasila se i izvesna Ivona, koja je sa Radivojevićem, kako tvrdi, bila u vezi od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima i koja je navela da stoji iza svake Ninine reči, jer je prošla isto.

Za to su znali njegovi najbliži prijatelji, jer sam im se obratila, kao i moji roditelji, moji prijatelji, policija i psihijatar. Kao posledicu tog odnosa pretrpela sam anksiozni poremećaj kao i panične napade, fizičke povrede, podlive, rascepane usne, gubitak kose i najgore od svega, sebe i svoje ličnosti – napisala je Ivona i istakla da je Numera upoznala preko posla, a da je maltretiranje počelo njegovom pričom da su ga sve devojke varale, da je depresivan i da mu oprosti ispade i grubosti. Ivona je, kako kaže, kao zaljubljena devojka, želela da mu pomogne.

Mislio da ga vara

Njegove paranoje su krenule od toga da ga varam, da svi njegovi drugovi žele da me j***, to jest da su već, do toga da me je slagao da mi je drug za kog je sumnjao da imam nešto sa njim, vezan za drvo u šumi i da će mu njegovi ljudi seći prst po prst ukoliko ne priznam – tvrdi ova devojka i dodaje da ju je čak slagao da mu majka boluje od raka.

Kolega

Reper, Miloš Janošević – Jangkulovski, oglasio se na Tviteru i podržao devojke, iznoseći tvrdnje da je Radivojević uznemiravao druge mladiće tvrdeći da su u vezi sa njegovim partnerkama.

Nisam mu nikad bio blizak prijatelj, pa nikad nisam imao info ovaj, ali znam da je bio s Ivonom i sve što je rekla je istina, jer me u tim periodima cimao i ubeđivao da sam imao nešto s njom. Ceo Hejz (produkcijska kuća) bio je optužen za isto, i nije postojao način da mu se objasni – zaključio je muzičar.

Uroš Radivojević Numero juče je obrisao sve društvene mreže.

– Uh, uh… Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos – izjavio je kratko za Telegraf.rs, posle čega je ugasio telefon.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here