Naslovna Srem Inđija REPREZENTATIVAC INSPIRACIJA DECI U SREMU: Košarkaški teren u Inđiji nosi njegovo ime

REPREZENTATIVAC INSPIRACIJA DECI U SREMU: Košarkaški teren u Inđiji nosi njegovo ime

PODELI
Foto: Sportske novosti

Inđija je letos bila mesto okupljanja pravih ljubitelja košarke, kada je sugrađanin, poznati i uspešni košarkaš svečano otvorio renovirani teren za košarku koji nosi njegovo ime. U pitanju je Miroslav Raduljica.

Ovo je zaista odlična akcija i znam koliko je značajna za klince u Inđiji. Da sam ja imao ovakav teren, možda bih bio još bolji igrač! Šalu na stranu, zaista mi je velika čast što teren nosi moje ime i nadam se da će inspirisati mnoge da se uvek trude i, naravno, da se bave sportom, bilo rekreativno ili profesionalno”  – poručio je tada Raduljica.

Vicešampion sveta, prvi centar reprezentacije uvek je sa oduševljenjem dočekan u svom mestu. Sugrađani su ponosni na svog predstavnika u dresu Orlova i na novi teren.

Na ovaj način, Opština Inđija popularizuje sport. Plan je da se obnovi što više sportskih terena kako bi sportistima i bilo pruženo što više boljih uslova za bavljenje sportom i rekreacijom. Time se afirmiše zdrav način života, viteško nadmetanje i pobednički mentalitet, što je posebno važno za omladinu.

Raduljica je zaista inspiracija generacijama i Inđiji, već i u celom Sremu i Srbiji, deca će se ugledati na njega zbog svoje energije i posvećenosti.

Možda baš sa ovog terena, potekne nova legenda košarke.  

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Inđija – Opština razvoja i investicija”, koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here